Після несподіваного рекламного ролика Galaxy Z Flip, який застав мережа зненацька за два дні до події Samsung Unpacked, очікуваний складаний смартфон зміг з'явитися в ще одній рекламі. На цей раз, однак, нас чекає обмежена версія преміум-смартфона, створена у співпраці з американським модним брендом Thom Browne.

Реклама показує ексклюзивну версію Galaxy Z Flip до позначки 1:30. Що цікаво, це те, що він має срібну оправу на відміну від раніше поміченого чорного кольору на звичайному Galaxy Z Flip. Оскільки це ексклюзивний варіант Thom Browne, ви отримаєте червону підпис, білу і синю смугу ззаду.

Galaxy Z Flip, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський Xiaomi Mi 10 представлять публіці вже 23 лютого, так що саме час обзавестися новим гаджетом. Правда, будуть смартфони доставлені покупцям під час - невідомо.

Як повідомляв Знай.uа хакери навчилися зламувати смартфони на Android за допомогою Bluetooth. Схоже, користувачі в небезпеці, і це стосується популярної версії Android. Настійно рекомендуємо оновитися до актуальної версії ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що OnePlus з'явиться в бюджетній модифікації, що дозволило компанії захопити нижній сегмент ринку.