За кілька днів до офіційного запуску Galaxy S20 витоку інформації про цих нових смартфонах не сповільнюються. Останні являють собою фотографії, вже зроблені за допомогою пристроїв, які дають нам уявлення про те, чого очікувати від їх фотографічної якості.

Всі зразки були надані Максом Вайнбахом з XDA Developers в Twitter. Перші порівнюють Galaxy S10 і Galaxy S20 в нічному режимі. Разючі відмінності, враховуючи, що різниця в смартфонах всього лише рік. Втім, при покупці новинки буде відчуватися різниця між якістю роботи.

Скоро відбудеться презентація флагманів Samsung. Ми сподіваємося, що скоро зможемо представити вам більше інформації про ці дуже перспективних камерах Galaxy S20 і S20 Ultra. Презентація відбудеться у вівторок.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський Xiaomi Mi 10 представлять публіці вже 23 лютого, так що саме час обзавестися новим гаджетом. Правда, будуть смартфони доставлені покупцям під час - невідомо.

Як повідомляв Знай.uа хакери навчилися зламувати смартфони на Android за допомогою Bluetooth. Схоже, користувачі в небезпеці, і це стосується популярної версії Android. Настійно рекомендуємо оновитися до актуальної версії ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що OnePlus з'явиться в бюджетній модифікації, що дозволило компанії захопити нижній сегмент ринку.