Vivo відкрила новий флагманський магазин в Тані, місті, розташованому за межами Мумбаї, і китайська технологічна компанія планує створити ще двадцять таких магазинів.

VIVO V17, galdgets
VIVO V17, galdgets

Компанія назвала магазин емпіричних послуг магазином, пропонують виділені зони віртуальної реальності (VR), ігор і взаємодії з клієнтами, які служать місцем з захоплюючою середовищем, в якому любителі смартфонів можуть випробувати пристрої під маркою Vivo, використовуючи при цьому передові технології. У суботу Vivo оголосила про свій намір представити більш 250 ексклюзивних магазинів у цьому році, щоб розширити свою й без того широку роздрібну мережу в Індії. Схоже, компанія хоче наздогнати Xiaomi і Huawei по продажам смартфонів і інших пристроїв.

Vivo Y89
Vivo Y89

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський Xiaomi Mi 10 представлять публіці вже 23 лютого, так що саме час обзавестися новим гаджетом. Правда, будуть смартфони доставлені покупцям під час - невідомо.

Як повідомляв Знай.uа хакери навчилися зламувати смартфони на Android за допомогою Bluetooth. Схоже, користувачі в небезпеці, і це стосується популярної версії Android. Настійно рекомендуємо оновитися до актуальної версії ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що OnePlus з'явиться в бюджетній модифікації, що дозволило компанії захопити нижній сегмент ринку.