Співробітники Xiaomi нарешті відновили роботу після тривалих відпусток на батьківщині з-за кризи з коронавірусом. В якості міри безпеки усім співробітникам були виділені маски і дезинфікуючі засоби для захисту від коронавіруса.

Xiaomi
Xiaomi

Xiaomi - одна з небагатьох технологічних фірм, які відновили роботу сьогодні, 10 лютого. Директор по продуктах Xiaomi Ван Тенге оголосив про рішення компанії надати кожному співробітнику “трикомпонентний пакет” для захисту від коронавіруса.

У своєму пості на Weibo р-н Тенге розповів, що співробітникам Xiaomi дали три речі, в тому числі пару медичних масок, спрей для дезінфекції та дезінфікуючий засіб.

Xiaomi
Xiaomi

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський Xiaomi Mi 10 представлять публіці вже 23 лютого, так що саме час обзавестися новим гаджетом. Правда, будуть смартфони доставлені покупцям під час - невідомо.

Як повідомляв Знай.uа хакери навчилися зламувати смартфони на Android за допомогою Bluetooth. Схоже, користувачі в небезпеці, і це стосується популярної версії Android. Настійно рекомендуємо оновитися до актуальної версії ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що OnePlus з'явиться в бюджетній модифікації, що дозволило компанії захопити нижній сегмент ринку.