Найгіршою роботою в житті майбутнього мільярдера стала робота на тартаку в канадському Ванкувері.

Ілон Маск, фото Громадське телебачення
Ілон Маск, фото Громадське телебачення

Засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск в ефірі Third Row Tesla на YouTube розповів про гіршому, але прибутковому місці роботи. Не секрет, що Ілон Маск жив у бідній родині, так що працювати йому доводилося з юного віку. До 17 років майбутній мільярдер жив у ПАР, потім переїхав до Канади, де працював на фермі у Монреалі. Пізніше Маск влаштувався на лісопилку в Ванкувері чистильником котла в місцевій котельні.

Маск, фото - 24 Канал
Маск, фото - 24 Канал

В його обов'язки входило: пролізти в спеціальному одязі через вузький тунель, збираючи сміття і нагрітий пісок з котла.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Звичайно, робота була максимально небезпечною, але така робота виправдовувала себе заробленими грошима, так що вибір був невеликий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський Xiaomi Mi 10 представлять публіці вже 23 лютого, так що саме час обзавестися новим гаджетом. Правда, будуть смартфони доставлені покупцям під час - невідомо.

Як повідомляв Знай.uа хакери навчилися зламувати смартфони на Android за допомогою Bluetooth. Схоже, користувачі в небезпеці, і це стосується популярної версії Android. Настійно рекомендуємо оновитися до актуальної версії ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що OnePlus з'явиться в бюджетній модифікації, що дозволило компанії захопити нижній сегмент ринку.