За четверо діб мобільний додаток "Дія" в українських App Store і Play Market скачали більше 1,047 млн унікальних користувачів (без проходження авторизації), повідомив віце-прем'єр цифровий трансформації Михайло Федоров в Facebook. Схоже, це справжній рекорд, якщо ми говоримо про App Store на території України. Звичайно, додаток сильно зацікавило мешканців нашої країни, так як воно досить корисне, а всі необхідні документи тепер знаходяться в смартфоні користувача.

App Store
App Store

До теперішнього моменту "Дією" вже користуються понад 870 тис. авторизованих користувачів (ті, хто авторизувався через банки).

Додаток Дія, ubr.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський Xiaomi Mi 10 представлять публіці вже 23 лютого, так що саме час обзавестися новим гаджетом. Правда, будуть смартфони доставлені покупцям під час - невідомо.

Як повідомляв Знай.uа хакери навчилися зламувати смартфони на Android за допомогою Bluetooth. Схоже, користувачі в небезпеці, і це стосується популярної версії Android. Настійно рекомендуємо оновитися до актуальної версії ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що OnePlus з'явиться в бюджетній модифікації, що дозволило компанії захопити нижній сегмент ринку.