Засновник і філантроп Microsoft Білл Гейтс повідомляє, що кращий спосіб допомогти бідним країнам впоратися зі зміною клімату - переконатися, що вони досить здорові, щоб вижити.

У понеділок Гейтс зробив це зауваження у щорічному листі, яку він пише разом зі своєю дружиною і колегою по благодійності Меліндою. У листі викладено основні філантропічні проблеми і амбіції Гейтса з питань, пов'язаних з утворенням, кліматом, охороною здоров'я та ґендерною проблематикою.

Білл Гейтс
Білл Гейтс

Співзасновник Microsoft стверджував, що зміна клімату є такою ж проблемою громадської охорони здоров'я, як і екологічної. На думку Гейтса, простий пошук способів вирощування більшої кількості продуктів харчування - хоча це, безсумнівно, корисно - не повністю компенсує негативні наслідки зміни клімату для здоров'я.

“Навіть якщо нам вдасться збільшити врожайність, реальність така, що через зміни клімату багатьом людям буде важче отримувати необхідне харчування, що, в свою чергу, зробить їх більш сприйнятливими до хвороб”, - написав Гейтс.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Білл Гейтс
Білл Гейтс

“Найкраще, що ми можемо зробити, щоб допомогти людям у бідних країнах адаптуватися до зміни клімату, - це переконатися, що вони досить здорові, щоб вижити”.

Побоювання Гейтса здаються все більш актуальними у світлі недавніх досліджень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський Xiaomi Mi 10 представлять публіці вже 23 лютого, так що саме час обзавестися новим гаджетом. Правда, будуть смартфони доставлені покупцям під час - невідомо.

Як повідомляв Знай.uа хакери навчилися зламувати смартфони на Android за допомогою Bluetooth. Схоже, користувачі в небезпеці, і це стосується популярної версії Android. Настійно рекомендуємо оновитися до актуальної версії ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що OnePlus з'явиться в бюджетній модифікації, що дозволило компанії захопити нижній сегмент ринку.