Samsung тільки що представила свій новий складаний смартфон Galaxy Z Flip. Менше, ніж Galaxy Fold, цей смартфон, втілює концепцію відкидних пристроїв.

У вівторок на презентації Galaxy S20, S20 Plus і S20 Ultra в Сан-Франциско Samsung анонсувала свій новий складаний смартфон Samsung Galaxy Z Flip. Як і очікувалося, це дійсно смартфон зі складним екраном, але він прямо не замінить Galaxy Fold, випущений в кінці минулого року.

Samsung Galaxy Z Flip складається не так, як Galaxy Fold зліва направо з вертикальним згином, а зверху вниз з горизонтальним згином. По суті, це та ж система, що і у Motorola Razr, представленої в кінці 2019 року, взявши за основу дизайн смартфонів-розкладачок. Насправді, ідея для Samsung полягає в тому, щоб легко покласти пристрій в кишеню, в тому числі самий вузький, як у жіночих штанів, без надмірного випинання.

Для самих нетерплячих новий складаний смартфон від Samsung вже знаходиться в передзамовлення у авторизованих реселерів, орієнтовна доставка якого відбудеться 14 лютого.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зверніть увагу, що, як і у випадку з Galaxy Fold, Samsung Galaxy Z Flip має великий екран всередині, а також екран Super Amoled меншого розміру - 1,06 дюйма (300 x 116 пікселів). Він розташований поруч з основною камерою і відображає деяку практичну інформацію, таку як час або повідомлення.

Samsung Galaxy Z Flip, gizchina

Що стосується технічних характеристик, Samsung Galaxy Z Flip пропонує внутрішній екран розміром 6,7 дюйма в розгорнутому вигляді з роздільною здатністю 2636 x 1080 пікселів у співвідношенні 22: 9. Частота екрану складає 60 Гц, на відміну від Galaxy S20, який пропонує екран 120 Гц.

Крім того, Samsung Galaxy Z Flip оснащений чіпом Snapdragon 855+, а не Snapdragon 865, доступним у версіях Galaxy S20, S20 Plus і S20 Ultra для США. Потужний чіп, але, по всій видимості, це спосіб Samsung знизити витрати і не дозволяє використовувати переваги 5G. Для цього Snapdragon 855+ корейський виробник підтримує 8 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ дискового простору. Що стосується батареї, Samsung Galaxy Z Flip використовує батарею ємністю 3300 маг, яку можна заряджати до 15 Вт за допомогою кабелю USB-C або до 9 Вт бездротової.

За новинку попросять лише 1400 доларів, що досить низька ціна як для гнучкого смартфона на початку 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Нагадаємо, що у Tesla з'явиться справжній конкурент, адже компанія Nikola представить свою версію пікапа на електродвигуні. Правда, новинка з'явиться на публіці вже в 2021 році, так що доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили характеристики флагманського OnePlus 8 Pro, який зможе затьмарити навіть топового смартфона від Samsung і Apple. Правда, ціна буде відповідною.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony відмовилася від участі у заході MWC 2020, через спалах смертоносного вірусу на території Китаю. Проте, компанія планує провести онлайн-презентацію своїх гаджетів.