Компанія Xiaomi офіційно оголосила, що Xiaomi Mi 10 буде використовувати 108-мегапіксельну систему обробки зображень “Pro” для підтримки таких функцій, як фотографії у форматі HEIF. Щоб пояснити, що це означає, генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь також коротко представив формат фотографій HEIF на Weibo. Основний датчик Xiaomi Mi 10 108MP буде мати великі вихідні файли, які будуть дуже швидко заповнювати пам'ять смартфона.

Xiaomi Mi Mix 4
Xiaomi Mi Mix 4

Лей Цзюнь сказав, що формат HEIF може зменшити розмір файлу як мінімум на 50% при збереженні тієї ж якості зображення. HEIF - це ефективний формат файлу зображення, заснований на кодері HEVC. При правильному прикладі розмір зображення у форматі JPG 12,1 МБ складає всього 4,43 МБ у форматі HEIF.

Xiaomi Mi CC9 Pro
Xiaomi Mi CC9 Pro

Також компанія підтвердила, що 13 лютого компанія представить смартфон.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Нагадаємо, що у Tesla з'явиться справжній конкурент, адже компанія Nikola представить свою версію пікапа на електродвигуні. Правда, новинка з'явиться на публіці вже в 2021 році, так що доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили характеристики флагманського OnePlus 8 Pro, який зможе затьмарити навіть топового смартфона від Samsung і Apple. Правда, ціна буде відповідною.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony відмовилася від участі у заході MWC 2020, через спалах смертоносного вірусу на території Китаю. Проте, компанія планує провести онлайн-презентацію своїх гаджетів.