Ілон Маск не любить Facebook, і він нагадує про це знову. Засновник Tesla закликає користувачів соціальної мережі покинути її як можна швидше.

Багато людей не люблять Facebook і не упускають можливості висловити все, що думають про платформі. Це той випадок, коли Саша Барон Коен, британський актор і гуморист, відзначився у листопаді виступом проти соціальної мережі на конференції, організованій в Нью-Йорку НВО “Ліга проти дифамації”. Актор, зокрема, назвав Facebook “найбільшою пропагандистською машиною в історії”.

5 лютого він опублікував у Твіттері повідомлення, яке швидко стало вірусним. “Ми не дозволяємо одній людині контролювати воду для 2,5 мільярдів чоловік. Ми не дозволяємо одній людині контролювати електрику для 2,5 мільярдів чоловік. Чому ми дозволяємо одній людині контролювати інформацію, яку бачать 2,5 мільярда чоловік? Facebook має регулюватися урядами, а не імператором!” - написав британський актор. Повідомлення супроводжувалося ілюстрацією, що показує Марка Цукерберга, замаскованого під римського імператора.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Нагадаємо, що у Tesla з'явиться справжній конкурент, адже компанія Nikola представить свою версію пікапа на електродвигуні. Правда, новинка з'явиться на публіці вже в 2021 році, так що доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили характеристики флагманського OnePlus 8 Pro, який зможе затьмарити навіть топового смартфона від Samsung і Apple. Правда, ціна буде відповідною.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony відмовилася від участі у заході MWC 2020, через спалах смертоносного вірусу на території Китаю. Проте, компанія планує провести онлайн-презентацію своїх гаджетів.