Xiaomi недавно оголосила, що представить новий бездротової маршрутизатор, який використовує протокол WiFi 6 поряд із серією Mi 10. В даний час компанія випустила більш детальну інформацію про новий маршрутизаторі через пост Weibo.

Роутер Xiaomi, gizchina

Новий маршрутизатор названий Xiaomi AIoT Router AX3600 і, як уже говорилося, поставляється з WiFi 6, який також буде на борту серії Mi 10. Новий стандарт WiFi забезпечує швидку мережу з низькою затримкою. Відповідно до деталей, теоретична двочастотна швидкість пристрою складає до 2976 Мбіт/с. Він також використовує технологію OFDMA, яка дозволяє користувачам надсилати дані для декількох пристроїв одночасно за одну передачу. У зв'язку з цим передача більш ефективна. Mi AIoT Router також поставляється з технологією MU-MIMO, яка дозволяє декільком антен маршрутизатора одночасно обслуговувати декілька пристроїв, що робить Інтернет більш плавним.

Xiaomi роутер, gizchina

Правда, про ціни поки говорити рано, але новинка зможе похвалитися рекордною швидкістю передачі даних.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Нагадаємо, що у Tesla з'явиться справжній конкурент, адже компанія Nikola представить свою версію пікапа на електродвигуні. Правда, новинка з'явиться на публіці вже в 2021 році, так що доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили характеристики флагманського OnePlus 8 Pro, який зможе затьмарити навіть топового смартфона від Samsung і Apple. Правда, ціна буде відповідною.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony відмовилася від участі у заході MWC 2020, через спалах смертоносного вірусу на території Китаю. Проте, компанія планує провести онлайн-презентацію своїх гаджетів.