Минуло більше року з тих пір, як Redmi став незалежним брендом в Індії. Відзначаючи свій ювілей, компанія увійшла у нову категорію на індійському ринку: Power Banks! Сьогодні бренд випустив на ринок два нових зовнішніх акумулятора: один на 10 000 маг і 20 000 маг. Компанія вміє радувати користувачів бюджетними гаджетами.

Redmi, gizchina

Xiaomi не новачок у створенні повербанков, як і Redmi. Незалежний бренд запустив кілька потужних моделей в Китаї в минулому році в липні. До речі за новинки попросять від 11 до 14 доларів, в залежності від обсягу, а початок продажів розпочнеться найближчим часом.

Redmi, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що у Tesla з'явиться справжній конкурент, адже компанія Nikola представить свою версію пікапа на електродвигуні. Правда, новинка з'явиться на публіці вже в 2021 році, так що доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили характеристики флагманського OnePlus 8 Pro, який зможе затьмарити навіть топового смартфона від Samsung і Apple. Правда, ціна буде відповідною.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony відмовилася від участі у заході MWC 2020, через спалах смертоносного вірусу на території Китаю. Проте, компанія планує провести онлайн-презентацію своїх гаджетів.