Sony ще в минулому році оголосила, що PlayStation 5 отримає зворотну сумісність з PlayStation 4. Тепер же Ubisoft натякнула про масштаби “дружба” поколінь. Звичайно, це відмінна новина для власників консолей, так як прогрес в іграх на застарілих консолях нікуди не дінеться, так що геймери зможуть продовжити насолоджуватися улюбленими проектами навіть на майбутньої консолі.

PlayStation 4, Rozetked
PlayStation 4, Rozetked

Під час конференції з фінансового звіту генеральний директор Ubisoft Ів Гійемо розповів про зворотної сумісності наступного покоління консолей. За словами боса видавництва, нові приставки будуть підтримувати “майже весь” каталог ігор минулого покоління. Для власників PlayStation 4 це відмінна новина.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що у Tesla з'явиться справжній конкурент, адже компанія Nikola представить свою версію пікапа на електродвигуні. Правда, новинка з'явиться на публіці вже в 2021 році, так що доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили характеристики флагманського OnePlus 8 Pro, який зможе затьмарити навіть топового смартфона від Samsung і Apple. Правда, ціна буде відповідною.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony відмовилася від участі у заході MWC 2020, через спалах смертоносного вірусу на території Китаю. Проте, компанія планує провести онлайн-презентацію своїх гаджетів.