Mobile World Congress (MWC) - найбільше в світі шоу, яке проводиться щорічно. Тим не менш, ентузіасти смартфонів не побачать жодних нових пристроїв, принаймні, на запланованому заході 24 лютого. Сьогодні Асоціація GSM (GSMA) офіційно скасувала захід до подальшого повідомлення. Причина скасування не надумана - побоювання про спалах коронавіруса.

Galaxy Z Flip, фото Input Mag
Galaxy Z Flip, фото Input Mag

З минулого тижня з тієї ж причини відмовився від долі не менше п'яти великих компаній. За словами генерального директора GSMA Джона Хоффмана, спалах коронавіруса зробила “неможливим” проведення заходу.

Смартфон Redmi
Смартфон Redmi

На сьогоднішній день кількість смертей перевищує 1000, і у світі налічується понад 42 000 інфікованих. Хоча не менш ніж в 25 країнах підтверджені випадки захворювання, більшість випадків інфікування і смерті зареєстровано в Ухані, Китай. Щоб уникнути скасування заходу, GSMA спочатку намагалася прийняти превентивні заходи. Втім, конференцію вирішили скасувати повністю.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила порадувати геймерів, випустивши наворочений роутер. Сам девайс здатний передавати дані з рекордною швидкістю, що дозволить збільшити комфорт при використання мережі з будь-якого пристрою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi випустила відразу кілька бюджетних зовнішніх акумуляторів. Вони відрізняються за обсягом і швидкості зарядки, але цінник в 15 доларів точно порадує користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі Windows 7 зіткнулися з новою проблемою. Після оновлення ОС перестала працювати плавно без перебоїв, а більшість юзерів просто не можуть вимкнути комп'ютер.