Через кілька годин китайський виробничий гігант Xiaomi випустить новий флагман Xiaomi Mi 10. Раніше генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь заявив, що серія Xiaomi Mi 10 не буде дешевою. За його словами, ця серія концентрується не на ціну, а на якість. Флагман використовує Snapdragon 865 SoC, пам'ять LPDDR5, WiFi 6, сховище UFS 3.0, камеру на 108 Мп і т. Д. Згідно з деякими довідковим цінами, серія Xiaomi Mi 10 має обмежені версії і буде коштувати від 545 доларів. Скільки одиниць смартфонів будуть продаватися на момент презентації - невідомо. Швидше за все, перша партія вже продана за попереднім замовленням.

Xiaomi Mi Mix Alpha
Xiaomi Mi Mix Alpha

В даний час Xiaomi Mi 10 підтвердила, що 13 лютого буде представлений новий флагман. З наявної інформації, серія 10 Mi буде використовувати конфігурацію камери заднього виду. Зокрема, у нас буде 108MP основна камера + 48MP + 12MP + 8MP датчики. Крім того, цей смартфон також буде оснащений можливістю 50-кратного збільшення.

Xiaomi mi 10, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила порадувати геймерів, випустивши наворочений роутер. Сам девайс здатний передавати дані з рекордною швидкістю, що дозволить збільшити комфорт при використання мережі з будь-якого пристрою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi випустила відразу кілька бюджетних зовнішніх акумуляторів. Вони відрізняються за обсягом і швидкості зарядки, але цінник в 15 доларів точно порадує користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі Windows 7 зіткнулися з новою проблемою. Після оновлення ОС перестала працювати плавно без перебоїв, а більшість юзерів просто не можуть вимкнути комп'ютер.