Вчора Samsung презентувала другий складаний смартфон у формі Galaxy Z Flip. Це вражаюче досягнення, враховуючи, що в інших гравців у цьому сегменті все ще є тільки один смартфон. Зрозуміло, що південнокорейська фірма робить все можливе, щоб стати лідером у своїй категорії. Незабаром після виходу Z Flip Рв Тхе Мун заявив, що компанія готова випустити телефон, який може складатися більш ніж в одному місці.

Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор
Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор

В даний час всі доступні смартфони спроектовані так, щоб корпус складався всього лише один раз. Тим не менш, технологія Samsung дозволяє виробнику створювати телефон з декількома точками вигину. Ймовірно, це пов'язано з новою технологією UTG (Ultra-Thin Glass), представленої в Galaxy Z Flip. Тим не менш, Рох нічого не сказав про це.

galaxy fold
galaxy fold

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила порадувати геймерів, випустивши наворочений роутер. Сам девайс здатний передавати дані з рекордною швидкістю, що дозволить збільшити комфорт при використання мережі з будь-якого пристрою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi випустила відразу кілька бюджетних зовнішніх акумуляторів. Вони відрізняються за обсягом і швидкості зарядки, але цінник в 15 доларів точно порадує користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі Windows 7 зіткнулися з новою проблемою. Після оновлення ОС перестала працювати плавно без перебоїв, а більшість юзерів просто не можуть вимкнути комп'ютер.