Huawei знову отримала нові звинувачення від Сполучених Штатів. Уряд США стверджує, що виявило чорні ходи в мережевому обладнанні 4G, наданому китайської групою з 2009 року. Ці чорні ходи дозволять компанії, а також уряду Китаю шпигувати за користувачами мережі.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

Як повідомляють наші колеги з Wall Street Journal, американське розвідувальне співтовариство гарантує, що Huawei вже використовує бекдори, розміщені в його мережевому обладнанні, для збору конфіденційних даних. Спочатку доступ до цих заднім дверям зарезервований лише для поліції при певних умовах, зазначають ЗМІ Huawei, як і всі виробники обладнання, насправді за законом змушена залишати “чорний хід” владі. Юридично виробник устаткування не має права доступу до нього.

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro

Втім, у США на це свою думку.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила порадувати геймерів, випустивши наворочений роутер. Сам девайс здатний передавати дані з рекордною швидкістю, що дозволить збільшити комфорт при використання мережі з будь-якого пристрою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi випустила відразу кілька бюджетних зовнішніх акумуляторів. Вони відрізняються за обсягом і швидкості зарядки, але цінник в 15 доларів точно порадує користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі Windows 7 зіткнулися з новою проблемою. Після оновлення ОС перестала працювати плавно без перебоїв, а більшість юзерів просто не можуть вимкнути комп'ютер.