Голландське технологічне видання LetsGoDigital нещодавно виявило патент, натякає на телефон Oppo зі стилусом. Патент передбачає, що китайський виробник мобільних телефонів може незабаром скористатися стилусом, що дозволить користувачам виконувати кілька завдань, наприклад, дзвонити з допомогою стилуса.

Oppo патент, gizchina

На перший погляд, смартфон, зазначений у патенті, схоже, не має радикально переробленого елемента дизайну.

Oppo Reno
Oppo Reno

Стилус оснащений мікрофоном, а також ресивером. Крім того, під зовнішні краї вбудовані багатофункціональні кнопки, які служать для регулювання гучності під час розмов. Найсучасніші стилуси зазвичай оснащені суперконденсаторами; однак цей стилус Oppo містить батарею, що означає, що він буде працювати довше, навіть якщо він використовується в якості стилуса з підтримкою Bluetooth або під час дзвінків.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коли смартфон зі стилусом з'явиться у продажу - невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила порадувати геймерів, випустивши наворочений роутер. Сам девайс здатний передавати дані з рекордною швидкістю, що дозволить збільшити комфорт при використання мережі з будь-якого пристрою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi випустила відразу кілька бюджетних зовнішніх акумуляторів. Вони відрізняються за обсягом і швидкості зарядки, але цінник в 15 доларів точно порадує користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі Windows 7 зіткнулися з новою проблемою. Після оновлення ОС перестала працювати плавно без перебоїв, а більшість юзерів просто не можуть вимкнути комп'ютер.