На онлайн-презентації Xiaomi представила дві версії смартфона - Mi 10 і Mi 10 Pro. Обидві вони оснащені 6,67-дюймовими AMOLED-дисплеями (2340 на 1080 пікселів) з частотою оновлення 90 Гц і підтримкою HDR10+. Правда, між ними є невелика різниця, яка позначається на ціні.

Xiaomi Mi 10, DTF

Основна камера у стандартного Mi 10 складається з чотирьох модулів - на 108 Мп, 13 Мп (з кутом огляду в 123 градуси) і двох по 2 Мп. Смартфон також має 50-кратним зумом і може записувати відео в дозволі 8К. За якість камери переживати не варто - датчик на 108 МП компанія розробляла разом з Samsung.

У 10 Mi Pro модулі камери будуть вже на 108, 20, 12 і 8 Мп.

Крім камер стандартна і Pro-версії відрізняються незначно. Наприклад, Pro-версія в максимальній комплектації буде оснащена 512 ГБ накопичувача (замість 256 ГБ у найдорожчою «стандартної»), але об'єм акумулятора в ній 4500 маг при швидкій зарядці на 50 Вт (проти 4780 маг і 30 ВТ у звичайної). Звичайно, швидкість зарядки в обох смартфонах просто відмінна.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Xiaomi Mi 10, DTF

Фронтальна ж камера смартфона врізана в лівий верхній кут екрану і здатна записувати відео на швидкість 120 кадрів в секунду.

Працюють смартфони на Qualcomm Snapdragon 865 — на презентації Mi 10 набрав 585 тисяч балів у Antutu. На сьогоднішній день це топовий процесор, які встановлюються тільки на передові флагмани.

Також у 10 Mi буде оперативна пам'ять LPDDR5, флеш-пам'ять UFS 3.0 і оболонка MIUI 11 з підтримкою технологією Game Turbo 3.0.

Смартфон вже протестували в лабораторії DxOMark — експерти високо оцінили якість камери, поставивши її вище Huawei Mate 30 Pro і iPhone 11 Pro Max.

Правда, цінники за смартфон починаються від 550 доларів, так що доведеться розщедритися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила порадувати геймерів, випустивши наворочений роутер. Сам девайс здатний передавати дані з рекордною швидкістю, що дозволить збільшити комфорт при використання мережі з будь-якого пристрою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi випустила відразу кілька бюджетних зовнішніх акумуляторів. Вони відрізняються за обсягом і швидкості зарядки, але цінник в 15 доларів точно порадує користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі Windows 7 зіткнулися з новою проблемою. Після оновлення ОС перестала працювати плавно без перебоїв, а більшість юзерів просто не можуть вимкнути комп'ютер.