Наука і технології все частіше привертають до себе увагу звичайних користувачів мережі. Доступні знання і загальний інтерес дозволяє розвиватися технологій. YouTube-канал “#hypetech” розповість, що відбувається з технологіями зараз, і які розробки зможуть змінити наше майбутнє.

Вибух Falcon 9. Не так давно, всі світові ЗМІ облетіла новина про черговий вибух в SpaceX. Хейтеры вже було зраділи і готувалися написати про нову невдачу Ілона Маска. Однак, за словами самого Маска, так було і задуманно, а SpaceX тестувала поведінку ракети в аварійних ситациях.

Falcon Heavy
Falcon Heavy

19 січня на мисі Канаверал ракета Falcon 9 з кораблем Crew Dragon стартувала з пускового майданчика. Опісля 1 хвилину 25 секунд ракета була успішно від'єднана і ще через 10 секунд підірвана. Сам корабель приземлився у водах атлантичного океану, не нашкодивши ні екології, ні живим організмам. Спуск здійснювався за допомогою нових парашутів SpaceX, які так само проходили “бойове хрещення”, та були визнаними компанією як “ефективні”.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що подібний тест проводився компанією ще 5 років тому. Але після нещодавньої аварії, SpaceX серйозно удосконалили систему аварійного порятунку, для запобігання повтору квітневого сценарію. Залишилося тільки дочекатися пілотованого польоту з екіпажем на борту, а відбудеться це в найближчі роки.

Über Copter.
Погодьтеся, звичайним таксі вже нікого не здивувати. Тут вам і зручні мобільні додатки, і можливість вибору класу автомобіля, навіть можливість замовити машину на вибраний вами час. Напевно, також подумали в компанії Über і вирішили трохи урізноманітнити свій спектр послуг. Тепер можна викликати не тільки комфортний автомобіль, але і величезний вертоліт. Правда, коштує це буде досить багато, заощадити не вийде.

Мобільні додатки, uber
Мобільні додатки, uber

Поки ця послуга доступна тільки для жителів Манхеттена. Маршрут поки також обмежений. Вертоліт доставляє пасажирів з Манхеттена в аеропорт Джона Кеннеді. Вартість польоту складе 200 доларів, а час перебування у повітрі 8 хвилин. Для порівняння: на автомобілі, за умови відсутності пробок, цей маршрут можна подолати за 30 хвилин. Відмінна ціна для тих, хто вміє цінувати свій час.

Xiaomi Black Shark 3
Нещодавно, на базі китайського регулятора MIIT з'явилася інформація про новий смартфон від Xiaomi - Black Shark 3. Як повідомляється в документі, новинка буде мати аж шістнадцятьма гігабайтами швидкої LPDDR5 оперативної пам'яті, флеш-пам'яттю UFS 3.0 і підтримкою мереж п'ятого покоління. Цього більш ніж достатньо щоб відкрити всі необхідні додатки одночасно.

Xiaomi Redmi 7
Xiaomi Redmi 7

Оскільки, сертифікат не розкриває багато подробиць про новий пристрій, можна припустити, що спадкоємець легендарної серії ігрових смартфонів від Xiaomi, буде володіти флагманським процесором Qualcomm Snapdragon 865 і модемом Snapdragon X55 5G.
Деякі інсайди повідомляють, що смартфон буде обладнаний QHD+ дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц, потрійний камерою і батареєю об'ємом більше чотирьох тисяч семисот міліампер годин. Презентація новинки очікується напередодні Китайського Нового року, а саме 25 квітня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила порадувати геймерів, випустивши наворочений роутер. Сам девайс здатний передавати дані з рекордною швидкістю, що дозволить збільшити комфорт при використання мережі з будь-якого пристрою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi випустила відразу кілька бюджетних зовнішніх акумуляторів. Вони відрізняються за обсягом і швидкості зарядки, але цінник в 15 доларів точно порадує користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі Windows 7 зіткнулися з новою проблемою. Після оновлення ОС перестала працювати плавно без перебоїв, а більшість юзерів просто не можуть вимкнути комп'ютер.