YouTube-канал “#HypeTech” випустили новий ролик, в якому розповіли про все найцікавіше у світі технології за останній час.

Google на стежці війни (Заголовок). Багато гіганти IT індустрії зараз переживають кризу довіри. Користувачі все більше і більше переживають за конфіденційність та безпека особистих даних, а працівники стурбовані занадто великою владою і впливом, що зосередилися в руках корпорацій. Ця доля не оминула і Google, а точніше Alphabet. Для тих, хто не знає: Alphabet – це величезний медіа-холдинг, якому належить Google і його сервіси. Схоже, без суду цей конфлікт так і не вирішиться.

Низка скандалів в “корпорації добра” почалася в жовтні дві тисячі вісімнадцятого року, коли 4000 співробітників підписали петицію проти співпраці з Пентагоном. В результаті чого 10 співробітників було звільнено, а співпраця зірвано.

На наступний рік, Google знову спробували вести спільні розробки з Пентагоном, але і тут громадськість разом із співробітниками виступили проти.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після низки гучних “зливів” і скандалів напруга в компанії ставало все більше. Ось так компанія може перетворитися чи не у головного технологічного лиходія всього за кілька років і необдуманих дій.

Resident Evil 3 Remake. Не встигли Capcom випустити ремейк легендарної Resident Evil 2, як взялася за перевидання третьої частини франшизи. Resident Evil 3 запам'яталася фанатам завдяки можливості грати за двох персонажів і мутанта по імені Немезіс. Проте, гра отримає величезну кількість змін, і її можна сміливо вважати повноцінною грою, а не “ремейком”.

Отже, з його слів стало відомо, що у рімейку не буде відкритого світу. Гравці звичайно ж зможуть “побродити” по місту, але це будуть обмежені локації. Також в грі буде тільки одна кінцівка, що трохи незвично в наші дні. Прем'єра Resident Evil 3 Кам запланована на третє квітня дві тисячі двадцятого року. Гра буде доступна на ПК і консолях від Sony і Microsoft.

Samsung Neon. На виставці CES 2020 в Лас-Вегасі, компанія Samsung представила своє бачення штучного інтелекту. Назва проекту – Neon.

Samsung
Samsung

Samsung Neon – це анімований чат бот, з яким можна спілкуватися навіть не підозрюючи, що це не справжній чоловік. Як запевняють розробники, Neon володіє власним голосом, мімікою, рухами і навіть емоціями та спогадами. Звичайно, доведеться попрацювати над системою, але результати вже готові показати Samsung з кращого боку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила порадувати геймерів, випустивши наворочений роутер. Сам девайс здатний передавати дані з рекордною швидкістю, що дозволить збільшити комфорт при використання мережі з будь-якого пристрою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi випустила відразу кілька бюджетних зовнішніх акумуляторів. Вони відрізняються за обсягом і швидкості зарядки, але цінник в 15 доларів точно порадує користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі Windows 7 зіткнулися з новою проблемою. Після оновлення ОС перестала працювати плавно без перебоїв, а більшість юзерів просто не можуть вимкнути комп'ютер.