Крім анонсу Xiaomi Mi 10, компанія представила ще одну новинку - Xiaomi Power Bank 3. Цей новий повербанк має ємність 10000 маг і підтримує Super Flash Charger. Цікаво, що Xiaomi Power Bank 3 підтримує швидку зарядку Xiaomi Mi 10 Pro потужністю 50 Вт. На даний момент цей пристрій вже доступно на XiaomiYoupin за 249 юанів ($ 36).

XIAOMI POWER BANK 3, gizchina

Загальний корпус Xiaomi Power Bank 3 Super Flash Charger Edition важить близько 232 р. Це пристрій поставляється з прихованими кнопками і повністю чорною матовою оболонкою.

XIAOMI POWER BANK 3, gizchina

Power Bank 3 підтримує вихід USB-C 50W MAX. Офіційно він може заряджати Xiaomi Mi Pro 10 до 100% за 45 хвилин. Крім того, його інтерфейс USB-A і інтерфейс USB-C можуть заряджати два пристрої одночасно. Крім того, він інтелектуально сумісний зі звичайними мобільними телефонами та цифровими пристроями, що робить його відмінним подарунком і незамінним девайсом для мандрівників.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила флагманські моделі Xiaomi Mi 10. Смартфон отримав топові характеристики, а ціна 550 доларів точно порадує фанатів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали головний недолік камери Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що смартфон знімає відео в якості 8К, але от пам'ять телефону при цьому заповнюється з неймовірною швидкістю.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон Xiaomi Mi 10 будуть продавати обмеженим тиражем. Звичайно ж, першу партію відразу ж розкупили, так що іншим доведеться почекати.