Крім Xiaomi Mi 10, компанія представила ще і зарядний пристрій GaN Type-C 65W. Новинка з'явиться у продажу вже 18 лютого.

XIAOMI GAN CHARGER TYPE-C 65W, gizchina

Зарядний пристрій Xiaomi GaN Type-C 65 Вт може забезпечити максимальну потужність зарядки 50 Вт для Xiaomi Mi 10 Pro. Для повної зарядки Mi 10 Pro потрібно всього 45 хвилин. У той же час він підтримує швидку зарядку Xiaomi, PD 3.0 і інші технології від виробника. Крім того, ви можете використовувати його для зарядки iPhone. Компанія заявила, що при використанні зарядного пристрою Xiaomi GaN Type-C 65 Вт для зарядки iPhone 11 швидкість зарядки вище, ніж в оригінального зарядного пристрою 5 Вт, приблизно на 50%.

XIAOMI GAN CHARGER TYPE-C 65W, gizchina

За новинку попросять лише 18 доларів, що цілком відмінна ціна за прискорену зарядку практично будь-якого сучасного гаджета.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила флагманські моделі Xiaomi Mi 10. Смартфон отримав топові характеристики, а ціна 550 доларів точно порадує фанатів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали головний недолік камери Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що смартфон знімає відео в якості 8К, але от пам'ять телефону при цьому заповнюється з неймовірною швидкістю.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон Xiaomi Mi 10 будуть продавати обмеженим тиражем. Звичайно ж, першу партію відразу ж розкупили, так що іншим доведеться почекати.