У співпраці з Wanglong Intelligent компанія Huawei Cloud IoT розробила безконтактне інтелектуальне управління ліфтами, яке виключає контакт користувача з ліфтом. Наприклад, мешканцям будинку тепер н доведеться торкатися до кнопок, щоб піднятися на потрібний поверх.

Huawei і ліфт, gizchina

Крім цього, технологія надає безліч інших переваг, включаючи можливість віддаленого виклику ліфта за допомогою програми для мобільного телефону.

Поверх призначення автоматично висвітлюється, що означає, що людям більше не потрібно буде торкатися клавіш ліфта, і їм не доведеться довго чекати, поки він прибуде. Крім того, це також усуває нецільове використання звичайних ліфтів.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила флагманські моделі Xiaomi Mi 10. Смартфон отримав топові характеристики, а ціна 550 доларів точно порадує фанатів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали головний недолік камери Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що смартфон знімає відео в якості 8К, але от пам'ять телефону при цьому заповнюється з неймовірною швидкістю.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон Xiaomi Mi 10 будуть продавати обмеженим тиражем. Звичайно ж, першу партію відразу ж розкупили, так що іншим доведеться почекати.