Компанія Symantec виявила ще 17 шкідливих програм для Android, знайдених в Google Play Store.

Що відбувається, користувач встановлює додаток? Додаток ховається в інтерфейсі, а потім відображає рекламу. Додаток починає відображати нав'язливу рекламу через 48 годин після установки.

Шкідливі програми, gizchina

Всі 17 додатків разом мають близько 500 000 завантажень. Вони не були виявлені відразу, тому що вони діють як будь-яке нормальне додаток для Android гра. Більшість ігор працюють, але реклама не показується, коли в неї не грають.

Google Play
Google Play

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Звичайно ж, Google не змогла захистити користувачів від шкідливих програм, і це відбувається вже протягом декількох років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила флагманські моделі Xiaomi Mi 10. Смартфон отримав топові характеристики, а ціна 550 доларів точно порадує фанатів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали головний недолік камери Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що смартфон знімає відео в якості 8К, але от пам'ять телефону при цьому заповнюється з неймовірною швидкістю.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон Xiaomi Mi 10 будуть продавати обмеженим тиражем. Звичайно ж, першу партію відразу ж розкупили, так що іншим доведеться почекати.