Ми завжди радимо вам регулярно оновлювати всі ваші пристрої. Не тільки ваші гаджети, але і всі додатки, які ви встановили. Це тому, що більшість оновлень поставляються з виправленнями вразливостей, які можуть бути використані хакерами.

Windows 10
Windows 10

Однак, оновлення Windows 10 працює не завжди так гладко, як хотілося б користувачам. Так, ви здогадалися. Це знову ми.

Ми стежимо за всіма проблемами, з якими Microsoft недавно зіткнулася при оновленні Windows 10, і їх було багато.

Одне оновлення кілька місяців тому було настільки глючним, що фактично зламало багато з загальних функцій, які ви очікуєте використовувати з Windows.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Windows 10
Windows 10

Останнє оновлення отримало назву KB4532695, і безліч людей повідомляють про численні проблеми.

Деякі користувачі повідомляють, що як тільки вони встановили оновлення, мов на їх комп'ютерах перестали працювати.

Інші стверджують, що оновлення викликало проблеми з підключенням, і вони не можуть підключитися до мережі. Звичайно, Microsoft спробує виправити цей баг, але користувачі очікують появи нових проблем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила флагманські моделі Xiaomi Mi 10. Смартфон отримав топові характеристики, а ціна 550 доларів точно порадує фанатів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали головний недолік камери Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що смартфон знімає відео в якості 8К, але от пам'ять телефону при цьому заповнюється з неймовірною швидкістю.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон Xiaomi Mi 10 будуть продавати обмеженим тиражем. Звичайно ж, першу партію відразу ж розкупили, так що іншим доведеться почекати.