За кількістю шкідливих програм в macOS, Windows вперше випереджає ноутбуки компанії Apple. Про це розповіли експерти з Mcafee.

Windows 11
Windows 11

Статистичні дані, які ви можете побачити нижче, є результатом аналізу, проведеного в 2019 році для цільових користувачів антивірусного програмного забезпечення компанії.

зокрема, вони виявили в середньому 11 загроз на пристрої Mac, що приблизно вдвічі більше, ніж у роботі ОС Windows.

Віруси MacOS, gizchina

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вперше продукт Apple перевершив свого аналогу від Microsoft в цій гонці. У 2019 році з'явилося безліч вразливостей в захисті ОС від яблучної корпорації.

Однак, згідно з власними спостереженнями Malwarebytes, число користувачів MacOS, які встановили антивірус, також значно збільшилася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити ще один гнучкий смартфон в цьому році, але є один нюанс. Компанія впевнена, що публіка просто не готова складним смартфонів, які можуть згинатися 2 рази, замість одного.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що камена у 8К форматі споживає величезну кількість внутреннеей пам'яті смартфона.