На ринку є лише два смартфона, які згинаються вертикально. І, схоже, новий складаний екран смартфона Samsung Galaxy Z Flip уникнув багатьох помилок Motorola Razr.

11 лютого Samsung випустила нові Galaxy S20 і Galaxy Z Flip. Хоча Galaxy S20 Ultra виглядає чудово, він не шокує. Зрештою, Samsung виробляє чудові телефони Galaxy S вже більш десяти років.

Galaxy Z Flip, фото The Verge
Galaxy Z Flip, фото The Verge

Найбільшим сюрпризом на конференції стало якість Galaxy Z Flip. Samsung, здається, зробив безліч речей, щоб заповнити відсутність складних телефонів. Екран цього нового телефону зроблений з скла, якість виготовлення виглядає досить непогано, а загальна конфігурація цілком непогана. Багато задоволені, що Samsung почала випускати гнучкі смартфони власного виробництва.

Galaxy Z Flip, фото Mashable
Galaxy Z Flip, фото Mashable

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У будь-якому випадку, репортер The Verge приніс на прес-конференцію Samsung складаний смартфон Motorola Razr і порівняв його безпосередньо з Galaxy Z Flip. З точки зору порівняння, Motorola Razr зовсім не є противником Z-flip з-за купи недоліків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити ще один гнучкий смартфон в цьому році, але є один нюанс. Компанія впевнена, що публіка просто не готова складним смартфонів, які можуть згинатися 2 рази, замість одного.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що камена у 8К форматі споживає величезну кількість внутреннеей пам'яті смартфона.