Ігрове підрозділ Lenovo - Legion - тільки що випустило дуже цікавий тизер для майбутнього ігрового телефону Legion.

Тизер, який ми бачимо на зображенні вище, чітко вимовляє слова “Game On”. Але це не дивно, оскільки ми вже очікували побачити ігровий телефон від китайського виробника телефонів. Однак, далеко не сам телефон цікавий у цій рекламі.

Lenovo Legion, gizchina

зокрема, зверху у нас є пропозиція “Ігровий телефон Legion - більше, ніж просто мрія”. Тим часом нижче бренд пише число “600 000”. Це говорить про те, що телефон здатний набрати понад 600 тис. балів в тестовому додатку AnTuTu. Для порівняння: це приблизно на 15 тисяч більше, ніж у Xiaomi Mi 10 Qualcomm Snapdragon 865.

Схоже, смартфон отримає топову начинку, а оптимізація допомогла йому отримати рекордну кількість балів.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Lenovo
Lenovo

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити ще один гнучкий смартфон в цьому році, але є один нюанс. Компанія впевнена, що публіка просто не готова складним смартфонів, які можуть згинатися 2 рази, замість одного.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що камена у 8К форматі споживає величезну кількість внутреннеей пам'яті смартфона.