Згідно з повідомленнями зарубіжних ЗМІ, суддя з ЄС заявив, що для пошукового гіганта Google 2,4 мільярда євро (2,6 мільярда доларів) у вигляді штрафів за антимонопольне законодавство “невеликою сумою грошей”. Суддя ЄС сказав, що штрафи можуть тільки збільшитися в майбутньому.

Google Clips
Google Clips

На третій день слухань у Генеральному суді ЄС суддя з Ірландії Колм Мак Эохайд продовжив допитувати адвокатів Google, заявивши, що суд може збільшити штраф Google з 2,6 млрд доларів.

Адвокат Google, Крістофер Томас, вважає, що штраф навряд чи збільшиться, оскільки антимонопольне агентство ЄС не вимагало збільшення суми штрафу. Подивимося, скільки Google заплатить за порушення антимонопольних законів у 2020 році.

Google
Google

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити ще один гнучкий смартфон в цьому році, але є один нюанс. Компанія впевнена, що публіка просто не готова складним смартфонів, які можуть згинатися 2 рази, замість одного.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що камена у 8К форматі споживає величезну кількість внутреннеей пам'яті смартфона.