Згідно з останніми повідомленнями, Міністерство торгівлі США оголосило, що продовжить “тимчасову ліцензію” Huawei ще на 45 днів. Це буде четвертий раз, коли Huawei та її дочірні компанії отримають продовження ліцензії на продажу. Тим не менше, ці розширення призначені тільки для запобігання негативного впливу заборони на американські компанії і споживачів.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

За даними Міністерства торгівлі США, тимчасова генеральна ліцензія дозволяє американським компаніям здійснювати “певний” і “обмежений” експорт, реекспорт та передачу продуктів або технологій компанії Huawei та її філіях за межами США до 1 квітня.

У заяві йдеться, що розширення необхідно, щоб дозволити існуючим постачальникам телекомунікаційних послуг в Сполучених Штатах, особливо в сільській місцевості, продовжувати безпечно експлуатувати існуючі телекомунікаційні мережі.

Huawei, ITC.ua
Huawei, ITC.ua

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити ще один гнучкий смартфон в цьому році, але є один нюанс. Компанія впевнена, що публіка просто не готова складним смартфонів, які можуть згинатися 2 рази, замість одного.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що камена у 8К форматі споживає величезну кількість внутреннеей пам'яті смартфона.