Раніше на цьому тижні Samsung нарешті представила свою довгоочікувану лінійку Galaxy S20 і Galaxy Z Flip. Galaxy Z Flip - це друга версія складного смартфона компанії. Незабаром після анонса пристрій надійшло в продаж у США і Південній Кореї.

Galaxy Z Flip, фото Mashable
Galaxy Z Flip, фото Mashable

Виявляється, пристрій продавалося як гарячі пиріжки і незабаром смартфонів не виявилося в наявності. Це означає, що якщо ви плануєте придбати складне пристрій сьогодні, ви не зможете це зробити, якщо мова йде про офіційних продажах від компанії і дилерів.

Galaxy Z Flip, фото Mashable
Galaxy Z Flip, фото Mashable

Смартфон відсутній на офіційному сайті компанії в США, а також на Best Buy. Насправді, у різних звітах вказувалося, що навіть в офлайн-магазині немає на складі гаджетів.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити ще один гнучкий смартфон в цьому році, але є один нюанс. Компанія впевнена, що публіка просто не готова складним смартфонів, які можуть згинатися 2 рази, замість одного.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що камена у 8К форматі споживає величезну кількість внутреннеей пам'яті смартфона.