Складаний телефон нового покоління від Samsung - це новий фаворит на ринку смартфонів. Без сумніву, дизайн Galaxy Z - це те, що подобається багатьом споживачам. Як прямий конкурент нового Motorola RAZR, складаний телефон Samsung, як очікується, справить найкраще враження.

Samsung Galaxy Z Flip, gizchina

Один з користувачів мережі показав головний недолік цього гнучкого девайса. Після першого вигину смартфона він просто тріснув.

Незрозуміло, в чому може бути причина або що могло статися. Однак, Samsung оперативно запропонувала замінити смартфон. Однак, це точно вплине на репутацію компанії і популярність смартфона в майбутньому.

Samsung Galaxy Z Flip, gizchina

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити ще один гнучкий смартфон в цьому році, але є один нюанс. Компанія впевнена, що публіка просто не готова складним смартфонів, які можуть згинатися 2 рази, замість одного.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що камена у 8К форматі споживає величезну кількість внутреннеей пам'яті смартфона.