Згідно з новим дослідженням, проведеним Boston Consulting Group, продажі електрифікованих транспортних засобів, зокрема гібридів зі змінними модулями і повністю заряджених акумуляторних батарей, збільшуються в зростанні, так що електромобілі увійдуть в наше життя раніше, ніж це прогнозувалося раніше.

Зростання продажу електрокарів, autonews

Згідно зі звітом, опублікованим в цьому місяці, на електрифіковані автомобілі, на частку яких припадає близько 8 відсотків світових продажів, що припадає третина продажів до 2025 року.

Очікується, що до 2030 року продажі електромобілів перевищать продажі автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння, займаючи 51 відсоток ринку.

Tesla, Motor
Tesla, Motor

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити ще один гнучкий смартфон в цьому році, але є один нюанс. Компанія впевнена, що публіка просто не готова складним смартфонів, які можуть згинатися 2 рази, замість одного.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що камена у 8К форматі споживає величезну кількість внутреннеей пам'яті смартфона.