Заява Samsung про те, що новий Galaxy Z Flip використовує “Ultra Thin Glass”, прозвучало як справжній прорив, коли минулого тижня був анонсований цей складаний телефон. Досі на складних екранах використовувалися пластикові дисплеї, які можна легко подряпати навіть нігтем. Z Flip, який отримав скляне покриття замість пластикового, яким би тонким він ні був, вселяв надію, що він краще витримує довгострокове використання.

Але, схоже, це не так.

Відомий блогер перевірив цей складаний смартфон на міцність, і у нього є погані новини для користувачів.

Дисплей Z Flip дряпається я швидше, ніж будь-яке скло. Схоже, замість скла все ж використовується пластик, але Samsung вирішила про це мовчати.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Galaxy Z Flip, фото Mashable
Galaxy Z Flip, фото Mashable

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити ще один гнучкий смартфон в цьому році, але є один нюанс. Компанія впевнена, що публіка просто не готова складним смартфонів, які можуть згинатися 2 рази, замість одного.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що камена у 8К форматі споживає величезну кількість внутреннеей пам'яті смартфона.