Qualcomm може впровадити 5G-модеми для iPhone 5G пізніше в цьому році, але інсайдери повідомляють, що Apple хоче впровадити в смартфони антену власного виробництва. У минулому році обидві компанії врегулювали свої правові спори з приводу ліцензування технологій, що дозволило Apple використовувати технологію 5G компанії Qualcomm для свого iPhone 2020 року. Однак передбачається, що не все пропоноване обладнання відповідає стандартам Apple.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

Основна проблема полягає в розмірі. Із-за специфіки діапазону високих частот, які використовує mmWave, антени будуть займати більше місця в iPhone, і у Apple з цим можуть бути проблеми.

iPhone 5C
iPhone 5C

Qualcomm анонсувала більш тонку версію своєї антени mmWave на початку 2019 року разом з модемом Snapdragon X55, який Apple, як вважають, буде використовувати для iPhone 5G в цьому році. Можливо, компанія скористається послугами Qualcomm, але це відбудеться вже у вересні цього року.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити ще один гнучкий смартфон в цьому році, але є один нюанс. Компанія впевнена, що публіка просто не готова складним смартфонів, які можуть згинатися 2 рази, замість одного.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що камена у 8К форматі споживає величезну кількість внутреннеей пам'яті смартфона.