Незважаючи на нові спроби переробити подачу оновлення для ОС Windows, Microsoft продовжує дратувати користувачів неякісними оновленнями та сумнівної прозорістю. І тепер Microsoft довелося зробити ще одне серйозне попередження всім користувачам Windows 10.

Windows 10
Windows 10

Корпорація Майкрософт підтвердила користувачам, що нове оновлення для системи безпеки KB4524244 може призвести до зависання системи і збоїв у всіх підтримуваних версіях Windows 10, починаючи з Windows 10 Home і закінчуючи Enterprise Server. На жаль, KB4524244 був доступний протягом чотирьох днів, але тепер Microsoft вирішила відкликати оновлення. Втім, це в стилі Microsoft, коли оновлення з виправленнями помилок призводить до нових помилок, і подібне відбувається вже протягом декількох років. Компанії варто переглянути свої погляди на впровадження і перевірку оновлень для Windows 10.

Windows 10
Windows 10

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити ще один гнучкий смартфон в цьому році, але є один нюанс. Компанія впевнена, що публіка просто не готова складним смартфонів, які можуть згинатися 2 рази, замість одного.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що камена у 8К форматі споживає величезну кількість внутреннеей пам'яті смартфона.