Сьогодні блогер Weibo заявив, що наступник Galaxy Fold під кодовою назвою “Champ” вперше буде використовувати технологію камер під екраном. Повідомляється, що нова технологія з'явиться на ринку ближче до липня цього року.

Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор
Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор

Спочатку ми думали, що OPPO Find X2 стане першим у світі смартфоном з технологією вбудованих в екран камер. Пізніше подібні припущення були про майбутні продукти Xiaomi. Але Лу Вейбинг повідомив, що з поточними технічними можливостями вони не можуть знайти ефективне рішення, яке поєднує в собі функції дисплея і функції камери. До досягнення масового виробництва ще далеко, так що в Samsung є всі шанси стати першовідкривачем.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

У будь-якому випадку, ми чули, що Samsung збирається випустити свій перший смартфон з екранної камерою в 2020 році. І тепер з'ясовується, що Samsung може випередити всіх своїх конкурентів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерт перевірив на міцність новенький гнучкий смартфон Samsung Galaxy Flip. На диво, він розчарував тестера, так як екран все ще вразливий, і навіть нігтем його можна подряпати, хоча Samsung робила акцент на міцності дисплея.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft відкликає останнє оновлення Windows 10. Користувачі почали масово скаржитися на помилки в роботі комп'ютерів, а деякі взагалі залишилися без доступу до інтернету.

Також Знай.uа повідомляв, що продажі електрокарів б'ють всі рекорди. Аналітики запевняють, що вже у 2030 році на ринку будуть домінувати електрокари.