IT-фахівці з'ясували, що Honor наступного тижня випустить на європейський ринок смартфон серії Honor V30 з сервісом HMS (Huawei Mobile Service). Це також буде першим смартфоном з передвстановленою екосистемою HMS.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

Honor V30 з'явився на китайському ринку в кінці минулого року. Це перший смартфон 5G від Honor. V30 буде використовувати HMS (мобільні сервіси Huawei) замість GMS (мобільні сервіси Google). Повідомляється, що сервіси вперше покажуть публіці з виходом цього смартфона на європейський ринок.

Huawei, GizChina.it
Huawei, GizChina.it

Раніше ЗМІ повідомляли, що після того, як Google відгукнулася на заклик “Списку організацій” уряду США заборонити надання послуг GMS для смартфонів Huawei, Huawei прискорила власне екологічне будівництво HMS. HMS - це набір відкритих можливостей хмарного сервісу Huawei. Офіційний запуск HMS означає, що Huawei володіє повним набором сервісів, які дозволять відмовитись від послуг Google.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерт перевірив на міцність новенький гнучкий смартфон Samsung Galaxy Flip. На диво, він розчарував тестера, так як екран все ще вразливий, і навіть нігтем його можна подряпати, хоча Samsung робила акцент на міцності дисплея.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft відкликає останнє оновлення Windows 10. Користувачі почали масово скаржитися на помилки в роботі комп'ютерів, а деякі взагалі залишилися без доступу до інтернету.

Також Знай.uа повідомляв, що продажі електрокарів б'ють всі рекорди. Аналітики запевняють, що вже у 2030 році на ринку будуть домінувати електрокари.