Крім Xiaomi Mi 10, компанія представила ще і зарядний пристрій GaN Type-C 65W. Новинка з'явиться у продажу вже 18 лютого.

XIAOMI GAN CHARGER TYPE-C 65W, gizchina

Зарядний пристрій Xiaomi GaN Type-C 65 Вт може забезпечити максимальну потужність зарядки 50 Вт для Xiaomi Mi 10 Pro. Для повної зарядки Mi 10 Pro потрібно всього 45 хвилин. У той же час він підтримує швидку зарядку Xiaomi, PD 3.0 і інші технології від виробника. Крім того, ви можете використовувати його для зарядки iPhone. Компанія заявила, що при використанні зарядного пристрою Xiaomi GaN Type-C 65 Вт для зарядки iPhone 11 швидкість зарядки вище, ніж в оригінального зарядного пристрою 5 Вт, приблизно на 50%.

XIAOMI GAN CHARGER TYPE-C 65W, gizchina

За новинку попросять лише 18 доларів, що цілком відмінна ціна за прискорену зарядку практично будь-якого сучасного гаджета.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерт перевірив на міцність новенький гнучкий смартфон Samsung Galaxy Flip. На диво, він розчарував тестера, так як екран все ще вразливий, і навіть нігтем його можна подряпати, хоча Samsung робила акцент на міцності дисплея.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft відкликає останнє оновлення Windows 10. Користувачі почали масово скаржитися на помилки в роботі комп'ютерів, а деякі взагалі залишилися без доступу до інтернету.

Також Знай.uа повідомляв, що продажі електрокарів б'ють всі рекорди. Аналітики запевняють, що вже у 2030 році на ринку будуть домінувати електрокари.