Згідно свіжому звіту, компанії під назвою Kimtien на AliExpress, був виявлений популярний інтернет-магазин роздрібної торгівлі, продає безліч підроблених моделей смартфонів великих брендів, включаючи Samsung і Huawei. Відмінним прикладом таких підробок є Kimtien Note 10+, який виглядає як точна копія однойменного Samsung Galaxy Note 10+.

Підроблені смартфони, gizchina

Примітно, що ціна першого становить всього одну п'яту або 20 відсотків від оригіналу. Велика різниця в ціні в основному з-за різних внутрішніх специфікацій, які є більш доступними. Щоб уточнити, процесор MediaTek може бути знайдений в пристрої Kimtien на відміну від Qualcomm Snapdragon 855 SoC або запатентованого процесора південнокорейського технічного гіганта Exynos 9825.

Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10

Плагиатский дизайн поширюється і на моделі смартфонів Huawei. Простий пошук бренду покаже кілька знайомих телефонів, які мають іншу назву. Цікаво, що такі моделі, як серія Huawei Mate 30, можна побачити і на сайті.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерт перевірив на міцність новенький гнучкий смартфон Samsung Galaxy Flip. На диво, він розчарував тестера, так як екран все ще вразливий, і навіть нігтем його можна подряпати, хоча Samsung робила акцент на міцності дисплея.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft відкликає останнє оновлення Windows 10. Користувачі почали масово скаржитися на помилки в роботі комп'ютерів, а деякі взагалі залишилися без доступу до інтернету.

Також Знай.uа повідомляв, що продажі електрокарів б'ють всі рекорди. Аналітики запевняють, що вже у 2030 році на ринку будуть домінувати електрокари.