Компанія Huawei офіційно підтвердила, що проведе віртуальну прес-конференцію в Барселоні, Іспанія, 24 лютого. Це робить її першою компанією, офіційно підтвердила подія в Барселоні після того, як GSMA скасувала MWC 2020. Компанія називає це віртуальної прес-конференцією, оскільки на ній буде показаний новий смартфон.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

Відомо, що Huawei представить свій новий смартфон Foldable на цьому заході. Ми можемо підтвердити, що це не складна модель Huawei Mate X, анонсована в минулому році. Отже, це абсолютно нова складна модель, яка буде представлена і продемонстрована на заході в Барселоні. Компанія також планує анонсувати декілька інших споживчих технологій на цьому ж заході.

Huawei Mate X
Huawei Mate X

Можливо, компанія хоче здивувати покращеною моделлю Huawei Mate XS, який отримає виправлення всіх недоліків попередньої моделі. У будь-якому випадку чекати залишилося недовго.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерт перевірив на міцність новенький гнучкий смартфон Samsung Galaxy Flip. На диво, він розчарував тестера, так як екран все ще вразливий, і навіть нігтем його можна подряпати, хоча Samsung робила акцент на міцності дисплея.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft відкликає останнє оновлення Windows 10. Користувачі почали масово скаржитися на помилки в роботі комп'ютерів, а деякі взагалі залишилися без доступу до інтернету.

Також Знай.uа повідомляв, що продажі електрокарів б'ють всі рекорди. Аналітики запевняють, що вже у 2030 році на ринку будуть домінувати електрокари.