впродовж багатьох років флагманські телефони Samsung серії Galaxy мають одні з кращих дисплеїв, доступних на мобільних пристроях. Минулого тижня компанія протестувала нову серію телефонів: Galaxy S20, Galaxy S20 Plus і Galaxy S20 Ultra.

Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, фото Gizmodo
Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, фото Gizmodo

Displaymate, сайт, який тестує екрани з допомогою різних лабораторних досліджень, оцінив дисплей Galaxy S20 Ultra, виготовлений Samsung під мікроскопом. Сайт дав оцінку A +, так що дисплей можна назвати одним з кращих в світі.

За словами Displaymate, нові флагманські показники Samsung дуже високі на діаграмі точності передачі кольору. Це було досягнуто шляхом вимірювання можливостей екрану з допомогою спектрорадиометра, пристрою, який перевіряє довжину хвилі і амплітуду світлових хвиль, випромінюваних екраном. Схоже, Samsung знову обійшла Apple.

камера Galaxy S20 Ultra, фото TechCrunch
камера Galaxy S20 Ultra, фото TechCrunch

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерт перевірив на міцність новенький гнучкий смартфон Samsung Galaxy Flip. На диво, він розчарував тестера, так як екран все ще вразливий, і навіть нігтем його можна подряпати, хоча Samsung робила акцент на міцності дисплея.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft відкликає останнє оновлення Windows 10. Користувачі почали масово скаржитися на помилки в роботі комп'ютерів, а деякі взагалі залишилися без доступу до інтернету.

Також Знай.uа повідомляв, що продажі електрокарів б'ють всі рекорди. Аналітики запевняють, що вже у 2030 році на ринку будуть домінувати електрокари.