Розробники гри Metro: Exodus допомогли жителя Єкатеринбурга Олександра Сафронову зробити пропозицію його дівчині. Хлопець підкинув ідею, українська студія 4A Games пішла назустріч, і так в грі з'явилася пасхалка у вигляді напису “Фанні, будь моєю дружиною”. Так, навіть з допомогою ігор можна оригінально зробити пропозицію своїй другій половинці. Звичайно ж, відмовитися після такого практично неможливо.

Напис в гру Metro:Exodus

“Таким способом я всього-навсього хотів показати, що любов куди сильніше ядерної війни. Так як дія останнього доповнення для Metro Exodus - sam's Story розгортається в постапокаліптичному Владивостоці, через понад 20 років після третьої світової”, — Сафронов написав на своїй сторінці в “ВКонтакте”. Ось так українські розробники допомогли створити сім'ю для двох любителів комп'ютерних ігор.

Metro: Exodus
Metro: Exodus

За словами Сафронова, 14 лютого він в потрібному місці передав дівчині управління, вона сама змогла знайти заповітні слова і, звичайно ж, погодилася. Звичайно ж, далеко не кожен знає про цю історію, але напис так і залишиться в грі як пам'ять про цю чудову подію.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерт перевірив на міцність новенький гнучкий смартфон Samsung Galaxy Flip. На диво, він розчарував тестера, так як екран все ще вразливий, і навіть нігтем його можна подряпати, хоча Samsung робила акцент на міцності дисплея.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft відкликає останнє оновлення Windows 10. Користувачі почали масово скаржитися на помилки в роботі комп'ютерів, а деякі взагалі залишилися без доступу до інтернету.

Також Знай.uа повідомляв, що продажі електрокарів б'ють всі рекорди. Аналітики запевняють, що вже у 2030 році на ринку будуть домінувати електрокари.