OnePlus 8 Pro, наступний великий флагман китайського виробника смартфонів покажуть публіці десь у травні 2020 року. Тепер інсайдери повідомили, що девайс може бути водонепроникним.

OnePlus 8, gizchina

OnePlus 7T Pro, який був останнім флагманським пристроєм від компанії, і його попередник OnePlus 7-ї серії мали захист від попадання вологи, але OnePlus ніколи офіційно не деталізувала сертифікацію IP для смартфонів. Новий тизер, опублікований інсайдером натякає, що смартфон OnePlus 8 Pro може мати рейтинг IPXX, що підтвердить його захист від попадання води і пилу.

OnePlus 7
OnePlus 7

У минулому році OnePlus відмовилась від бездротової зарядки і підтримки захисту від води/ пилу для свого флагмана. Однак тепер, в 2020 році, кожне флагманське пристрій поставляється з бездротовою зарядкою в якості стандарту і рейтингом сертифікації захисту IP67. Однак, нові функції можуть вплинути на ціну смартфона.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче представити бюджетну версію смартфона iPhone SE 2 вже в березні цього року. Судячи за повідомленнями, новинку представлять вже 31 березня, так що анонс не за горами.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила масажне крісло, яке точно порадує любителів розслаблятися. А цінник в 600 доларів дозволить стати девайсу максимально доступним, якщо порівнювати з конкурентами.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony зіткнулася з новою проблемою при створенні Sony PlayStation 5. Повідомляється, що ціна буде достатньо високою як для консолі, особливо, якщо порівнювати з попередником.