Сьогодні у нас з'явилися нові подробиці щодо нового Samsung Galaxy Fold 2. Близько місяця тому ми розповідали вам про це пристрої, за інформацією, яка була отримана виключно Максом Уайнбахом, учасником XDA Developers, який останнім часом місяців злив величезну кількість інформації про смартфонах Samsung.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Тепер він знову поділився даними про те, яким буде Samsung Galaxy Fold 2, який, ймовірно, є частиною сімейства Samsung Galaxy Z.

Що стосується екрану, він буде набагато більше, а камери точно замінять на більш сучасні.

galaxy fold
galaxy fold

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

На додаток до цього, інсайдер підтверджує присутність S-Pen, який використовується як стилус. Однак не варто очікувати, що він буде схожий на стилус Galaxy Note 10. Samsung Galaxy Fold 2 буде виготовлений з металу і нержавіючої сталі, два матеріали більш високої якості, ніж традиційні скло і алюміній.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче представити бюджетну версію смартфона iPhone SE 2 вже в березні цього року. Судячи за повідомленнями, новинку представлять вже 31 березня, так що анонс не за горами.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила масажне крісло, яке точно порадує любителів розслаблятися. А цінник в 600 доларів дозволить стати девайсу максимально доступним, якщо порівнювати з конкурентами.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony зіткнулася з новою проблемою при створенні Sony PlayStation 5. Повідомляється, що ціна буде достатньо високою як для консолі, особливо, якщо порівнювати з попередником.