Sony PS5 - одна з найбільш очікуваних ігрових консолей в галузі на даний момент. Якщо є яка-небудь консоль, яка знаходиться на одному рівні з PS5, це повинна бути Microsoft Xbox Series X. Ці консолі будуть битися до фінішу у всьому. Від дизайну до апаратного забезпечення, програмного забезпечення, ціни і так далі, вони будуть конкурувати на ринку багато років. Однак у недавніх витоках стверджується, що у Sony є деякі реальні труднощі в забезпеченні поставок DRAM (динамічної оперативної пам'яті і флеш-пам'яті для виробництва PS5 (PlayStation 5).

PlayStation 4
PlayStation 4

Ця трудність означає, що ціна, ймовірно, буде зростати. Аналітики вважають, що одним з мінусів PS5 може стати її ціна. Судячи з усього, ціна за консоль буде в районі 470 доларів, що досить багато, якщо порівнювати з 380 доларами на момент виходу PS4.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple хоче представити бюджетну версію смартфона iPhone SE 2 вже в березні цього року. Судячи за повідомленнями, новинку представлять вже 31 березня, так що анонс не за горами.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила масажне крісло, яке точно порадує любителів розслаблятися. А цінник в 600 доларів дозволить стати девайсу максимально доступним, якщо порівнювати з конкурентами.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony зіткнулася з новою проблемою при створенні Sony PlayStation 5. Повідомляється, що ціна буде достатньо високою як для консолі, особливо, якщо порівнювати з попередником.