Як і очікувалося, Samsung нарешті випустила свій новий смартфон середнього класу, що отримав назву Galaxy A71. Як випливає з назви, смартфон є наступником раніше випущеного Galaxy A70.

Samsung Galaxy A71, gizchina

Смартфон Galaxy A71 поставляється в одній модифікації: 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ вбудованої пам'яті. Пристрій обійдеться вам в 29 999 рупій, що становить приблизно 420 доларів. Пристрій з'явиться у продажу з 24 лютого.

Якщо говорити про технічні характеристики, пристрій оснащений 6,7-дюймовим дисплеєм Super AMOLED Infinity-O з вирізом для камери. Дисплей має дозвіл 2400 × 1080 пікселів. Під капотом телефон працює на чіпсеті Snapdragon 730 в парі з графічним процесором Adreno 618. Як згадувалося раніше, є 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ пам'яті, які можна розширити за допомогою карти microSD до 512 ГБ.

Що стосується оптики, то тут є модуль для чотирьох камер, що складається з основного датчика 64 МП, макрооб'єктива 5 МП, надширококутний об'єктива 12 МП і датчика глибини 5 МП. Пристрій працює від акумулятора ємністю 4500 маг і використовує новітній інтерфейс One UI 2.0 на базі операційної системи Android 10.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав велике оновлення до 81 версії. Новинка дозволить використовувати величезну кількість нових фішок, щоправда, доступ до оновлення стане доступним дещо пізніше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft показала головну фішку майбутньої ОС Windows 10X. Повідомляється, що новинка зможе отримувати оновлення рекордно швидко, а саме впровадження нововведень буде займати всього лише півтори хвилини.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOmark визнали камеру Xiaomi Mi 10 Pro кращою в світі. Схоже, смартфон за 700 доларів обійшов флагманські пристрої від Apple і Samsung.