Samsung Display Co., філія Samsung Electronics Co., заявив у середу, що випустив на ринок скляне покриття для складних смартфонів.

Galaxy Z Flip, фото Mashable
Galaxy Z Flip, фото Mashable

Samsung Display повідомляє, що його надтонке скляне (UTG) захисне скло товщиною близько 30 мікрометрів може бути вироблено серійно для різних складних пристроїв.

Гнучке скляне покриття вже використовується в смартфоні Samsung Electronics Flip від Samsung Electronics, випущеному на минулого тижня.

Компанія заявила, що її захисне вікно UTG більш довговічне і стійке до подряпин, ніж пластикові шари, додавши, що продукт може витримувати як мінімум 200 000 згинів, чого більш ніж достатньо для довговічності смартфона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Galaxy Z Flip, фото Input Mag
Galaxy Z Flip, фото Input Mag

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав велике оновлення до 81 версії. Новинка дозволить використовувати величезну кількість нових фішок, щоправда, доступ до оновлення стане доступним дещо пізніше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft показала головну фішку майбутньої ОС Windows 10X. Повідомляється, що новинка зможе отримувати оновлення рекордно швидко, а саме впровадження нововведень буде займати всього лише півтори хвилини.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOmark визнали камеру Xiaomi Mi 10 Pro кращою в світі. Схоже, смартфон за 700 доларів обійшов флагманські пристрої від Apple і Samsung.