У звіті про загрози Webroot за 2020 рік дослідники проаналізували зразки з більш ніж 37 мільярдів URL-адрес, 842 мільйонів доменів, 4 мільярдів IP-адрес, 31 мільйона активних мобільних додатків і 36 мільярдів записів про поведінку файлів.

Windows OS, iGuides
Windows OS, iGuides

Виявилося, що хакери почали активно зламувати Windows 7, так як компанія Microsoft більше не займається підтримкою застарілої ОС.

“Висновки зі звіту про погрози 2020 року підкреслюють, чому для компаній та користувачів вкрай важливо не тільки захистити свої дані, але й підготуватися до майбутніх атак, виконавши прості кроки по забезпеченню стійкості кіберзахисту допомогою глибокої захисту”. Компанія настійно рекомендує оновити ОС до Windows 10.

Windows 10
Windows 10

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав велике оновлення до 81 версії. Новинка дозволить використовувати величезну кількість нових фішок, щоправда, доступ до оновлення стане доступним дещо пізніше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft показала головну фішку майбутньої ОС Windows 10X. Повідомляється, що новинка зможе отримувати оновлення рекордно швидко, а саме впровадження нововведень буде займати всього лише півтори хвилини.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOmark визнали камеру Xiaomi Mi 10 Pro кращою в світі. Схоже, смартфон за 700 доларів обійшов флагманські пристрої від Apple і Samsung.